Arrangement

Skal du arrangere selskap, bryllup, åremålsdag eller samle venner til en helaften? Restaurant Heimatt er stedet for deg! Vi tar på oss både små og store selskaper, og har plass til 200 personer. Våre lokaler er også tilrettelagt for rullestol. Overnatting

Heimatt Beitostolen Vin

Selskap

Vår restaurant har den gode atmosfæren du ønsker å ha i et selskap. Sammen med kjøkkenet kan du planlegge menyen med både mat og drikke, slik at anledningen blir slik du ønsker. Vi tilrettelegger for både store og små anledninger, og har plass til 170 personer i salen, samt 30 personer i restauranten. Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å starte planleggingen.

Restaurant Heimatt Bryllup

Bryllup

Bryllup er en helt spesiell anledning som krever det ypperste av mat og lokaler. Vi skreddesuyr alle bryllupsmenyer etter dine behov og ønsker. Villmarkssalen tar ca 100 personer med bryllupsoppsett. Vi har også egen bar i spisesalen, og dansegulv i samme etasje, alt i samme område som en perfekt ramme for anledningen. Spør oss om et tilbud.

Heimatt Reatuarant Beitostolen

Julebord

Vi arrangerer tradisjonelt julebord, der du kan forsyne deg av en stor buffet med tranchering av ulike typer kjøtt. Vi har totalt plass til ca 200 personer, 170 i salen og 30 i restauranten. Vi har også 20 ulike pålegg, samt varmretter, og desserter.

Heimatt Restaurant Beste Maten

Firmaarrangement

Vi hjelper gjerne med å arrangere ditt neste firmaarrangement! Vi tilbyr skreddersydd meny etter ønske. Du kan også få musikk om du ønsker. Vi har plass til inntil 200 personer samtidig. Av aktivitetstilbud i nærheten har vi blant annet skiløyper, fotturer, spa og velvære, og Jotunheimen byr på en rekke muligheter for teambuilding. Våre lokaler har prosjektor, slik at du kan benytte Villmarkssalen til møterom eller kurs-/seminarlokale.

Heimatt Rakfiskhelg Beitostolen

Rakfiskhelg

Første helga i November arrangerer vi hvert år rakfiskhelg. Fredag starter vi med en bedre 3-retters middag med egen meny (ikke nødvendigvis rakfisk). Lørdag har vi tradisjonen tro rakfiskbuffet, valdresbord med mye god lokalmat og rakfisk fra alle rakfiskleverandørene i Valdres. Du kan selv velge om du vil delta en eller to dager. Vi tilbyr også pakker sammen med Beitostølen Resort på overnatting og mat. Ta kontakt for mer informasjon.

Adobestock 52972650

Nyttårsaften 22

Nyttårs meny
Hummerhaler, mango, blomkål, hummersaus.
Fermentert gulrotsuppe, konfertert og.
Stykker av reinsdyr, selleri, plomme og timian.
Gratinert appelsin, mandarin Napoleonkrem, mandarinsorbet.
Pris per person 885,-
Vi har egen barnemeny 🙂