Catering

Vi leverer mat til bryllup, jubileer, vennefester, styremiddager, middagsselskaper, konfirmasjoner, barnedåp og andre anledninger. Vi tilbyr restaurantens meny, selskapsmenyer eller retter etter dine ønsker, alt laget hos oss. Våre kokker bringer maten dit du ønsker til avtalt tid. Der legger vi siste hånd på verket, for perfekt presentasjon. Vi legger stor vekt på fleksibilitet og trygghet i våre leveranser.

Vi kan også komme til hytta og lage mat for dere der. Hva med en nydelig tilrettelagt 4-retters meny med presentasjon? Prisen pr time er kr. 600 kr inkl.mva. + mat. Ta kontakt for å sjekke kapasitet og avtale. Ellers leverer vi mat til hytter med minimum 10 gjester. Vi leverer da maten ferdig slik at du bare kan varme den opp før servering.

Vi har egen cateringmeny. Du kan her sette sammen din egen buffet eller tapasmeny. Pris pr. person.


Gryter:

Brun eller lys lapskaus, med flatbrød, kr 245,-

Viltgryte, med potetstappe og rørte tyttebær, kr 395,-

Biffgryte, med ris, salat, sylteagurk og rødbeter, fra kr 385,-

Kylling Tikka Masala, med ris, salat, nybakt nanbrød og smør, fra kr 375,-

Valdres Majel, kr 215,-

 

Supper:

Kremet blomkålsuppe med bacon, kr 95,-

Valdres Sodd, med poteter, grønnsaker og kjøtt i terninger, kr 125,-

Fiskesuppe, med aure fra Noraker Gård og finstrimlede grønnsaker, kr 125,- 

 

Brød:

Grov Brød, kr 45,-
Urtebrød, kr 45,-
Grovbrød, kr 45,-
Loff, kr 35,-

 

Middager:

Vi kan levere de fleste typer hovedretter, med noen begrensinger ved større antall eller ved lang avstand fra vårt kjøkken. Ta kontakt og vi ser hva vi kan gjøre. Kom gjerne med egne ønsker.


Skinkestek og medisterkaker
God klassisk middag, laget av skinke, servert med gulrøtter, surkål, tyttebær og kokt poteter.

kr 375,-

Svinestek
Med stekte rotgrønnsaker, rødløk-kompott, soppsaus og kokt mandelpotet.

kr 325,-


Oksestek og karbonader
Mør lårstek, rødvinsaus, kokte grønnsaker og poteter.

kr 435,-


Oksestek
Persillestekt blomkål, trekt gulrot og sellerirot, fløtesaus, kokt mandelpotet og rørte tyttebær.

 kr 465,-


Lammestek
Hvitløk- og rosmarinmarinert lammestek, servert med fløtegratinerte poteter og bakte rotgrønnsaker.

kr 415,-


Rømmegrøt og Spekemat
Vi koker rømmegrøt etter gammel Valdres-oppskrift, med ekte rømme og kremfløte. Servert med spekeskinke, kurv og flatbrød (300g rømmegrøt, 90g spekemat).

kr 375,-

Ekstra tilbehør:
Ekstra spekemat, kr 65,- (50g)
Eggerøre, kr 45,-
Potetsalat, kr 45,-
Ekstra rømme, kr 50,-
Godt brød, kr 40,-


Spekematanretning

Spekeskinke, fenalår og Valdres-kurv servert med potetsalat, eggerøre, frisk salat, melon, rømme og flatbrød (120g spekemat).

kr 385,-


Lasagne
Ferske pastaplater, kvernet kjøttdeig, smakfull tomat og ostesaus - ovnsbakt og servert med frisk salat, dressing, smør og loff.

kr 295,-


Kjøttboller i fløtesaus
Servert med erter, tyttebær og potetmos.

kr 298,-


Desserter:

Dessert er måltidets finale, prikken over i-en. Gjesten er nesten mett, trenger bare noe å avslutte måltidet med. Som "vert" ønsker du å avrunde, og husk slutten er ofte det viktigste.

Vi leverer desserter både som kuverter og på fat. Våre desserter lages etter gamle oppskrifter.

Ekte karamellpudding med krem, kr 155,-
Sitron stekte eplebåter med vaniljekrem, kr 125,-
God hjemmelaget frisk fruktsalat med krem, kr 165,-
Sjokolademousse med vaniljesaus, kr 125,-
Riskrem med rød saus, kr 145,-
Sjokoladefondant kr 155,-


Påsmurt:

Snitter kr 55,- pr. stk
Ost og skinke
Leverpostei med bacon
Røkt skinke med italiensk salat
Kaldrøkt ørret med eggerøre
Marinerte reker med majones
Spekeskinke med eggerøre
Roastbiff med rødløk, sylteagurk og remulade
Bukono ost, tomatkompott med rosiner
Bufar ost, appelsinkompott med glaserte nøtter


Klassiske smørbrød kr 125,- pr. stk
Rekesmørbrød med hvitløksmajones og marinerte reker
Roastbiff, tomatkompott, hvitløksmajones og løk
Tomatsmørbrød med rømmedressing, gressløk og sprøstekt bacon
Brie-smørbrød med appelsinkompott og glaserte nøtter
Røkt ørret med eggerøre
Smørbrød med kyllingbryst og waldorfsalat
Karbonadesmørbrød med stekt løk

 

Sett sammen ditt eget koldtbord:


Røkt ørret fra Noraker Gård med eggerøre, kr 78,-
Marinerte reker med hvitløksmajones, kr 78,-
Spekeskinke, fenalår og kurv fra Valdres,
Hjemmelaget potetsalat, eggerøre, flatbrød og rømme, kr 146,-
Heltrekt, kald ørret fra Noraker Gård, kr 75,-
Husets Roastbiff med remulade, løk og sylteagurk, kr 88,-
Kald kyllingfilet med waldorfsalat, kr 65,-

kr 530,- pr. person


Varmmat som tillegg til koldtbord:
Marinert Svinenakke med stekte rotgrønnsaker, kr 135,-
Viltgryte med potetstappe og rørte tyttebær, kr 155,-
Hjemmelaget karbonader med stekt løk, kr 125,-


Annet tilbehør:
kr 75,-

Blandet salat
Kålsalat med appelsin
Tomatsalat med feta

kr 50,-

Oliven
Kapers
Soltørkede tomater i olje
Tapenade
Pesto
Salsa


Brød fra Heimatt Bakeri:
kr 45,-

Solsikkebrød
Landbrød
Loff


Tapas:

Anbefaling nr. 1

Varme retter:
Tapaspoteter - små poteter, ovnsstekt med olivenolje og rosmarin
Kjøttboller i urtesaus
Honningglassert spareribs fra Fjellgrisen i Valdres
Fjellbjørk-røkt aure fra Noraker, med pesto
Kyllingklubber med salsa


Kalde retter:
Marinert Scampi
Appelsin- og vaniljetrekt borretaneløk
Salt, soltørket tomat
Marinerte oliven
Kapers, store
Focaccia


kr 570,-


Anbefaling nr. 2

Varme retter:
Tapaspoteter - små poteter, ovnsstekt med olivenolje og rosmarin
Kjøttboller i urtesaus
Baconfylt hattsopp i fløtesaus
Fjellbjørk-røkt aure fra Noraker, med pesto

Kalde retter:
Bruschetta med tomat og hvitløk
Spekeskinke med urteost
Crostini med ertemos og spekeskinke
Frisk Pasta Salat med salat, agurk, pasta, tomat og paprika
Black Tiger tempura reker med sursøt dipp
Frisk pastasalat, med salat, agurk, pasta, tomat og paprika


kr 500,-

Sett sammen din egen tapas

Varme retter:
Tapaspoteter - små poteter, ovnsstekt med olivenolje og rosmarin, kr 45,-
Kjøttboller i urtesaus, kr 55,
Baconfylt hattsopp i fløtesaus, kr 55,-
Honningglassert spareribs fra Fjellgrisen i Valdres, kr 75,-
Fjellbjørk-røkt aure fra Noraker, med pesto, kr 75,-
Kyllingklubber med salsa, kr 65,-


Kalde retter:
Røkt potetsalat med rakfisk, kr 95,-
Bruschetta med tomat og hvitløk, kr 45,-
Spekeskinke med urteost, kr 75,-
Bakt paprika med modnet bufar ost, kr 50,-
Løkringer med aioli, kr 45,-
Frisk pastasalat med salat, agurk, pasta, tomat og paprika, kr 60,-
Black Tiger tempura reker med sursøt dipp, kr 85,-
Marinert Scampi, kr 85,-
Crostini med ertemos og spekeskinke, kr 75,-

Brød:

Foccacia kr 40,-

Tilbehør:

Pesto, kr 35,-
Rømmedressing, kr 30,-
Gressløkmajones, kr 30,-
Tomatkompott med hvitløk og rosin, kr 45,-
Solbærtrekt persillerot, kr 35,-
Appelsin- og vaniljetrekt borretaneløk, kr 45,-
Salt, soltørket tomat, kr 40,-
Marinerte oliven, kr 40,-
Kapers, store, kr 40,-
Tapenade, kr 40,-
Aioli, kr 30,-
Yoghurtdipp med agurk og mynte, kr 45,-

 

Ta kontakt med oss for å bestille catering.

 

Andre cateringleveranser

Rakfiskfestivalen
Til den årlige Rakfiskfestivalen på Fagernes leverer vi mat til lavvoen og storteltet. I 2021 innebar dette blant annet 1600 bakte poteter, og totalt omtrent 10 000 menyer ble servert i løpet av festivalhelga. Under arrangemnentet hadde vi totalt 30 ansatte i sving. Vi har deltat på festivalen siden 2016.

Valdres Sommersymfoni
Vi leverer årlig catering til Valdres Sommersymfoni og mat til de deltakende artistene.

Ellers har vi levert catering og servering til Jørn Hilme-stevnet, Hemsingfestivalen (lunsj og middag til 500 personer hver dag) og Frikar i Juvet.