Restaurant Heilt Heimatt

Som gjest hos Heilt Heimatt, vil du få en unik matopplevelse bestående av en fast meny satt sammen av brødrene Erling og Øyvind Theodorsen.

Sett av tid til en helaften utenom det vanlige. Brødrene Erling og Øyvind ønsker deg velkommen til den bittelille restauranten Heilt Heimatt i Bygdinveien på Beitostølen. Dette luksuriøse spisestedet i Bergo hotel har kun plass til ti gjester. Du sitter på et langbord og blir servert ved kjøkkenet der

Erling og Øyvind trente hender i 30 år med kokkekunst over kjøkkenet til deg gir råe opplevelser for lokalmat - stølskultur og vin elskere.

Kjøkkenet

Heilt Heimatt «Her kommer du inn på vårt kjøkken som gjester».  Erling og Øyvind som bestemmer, og de velger fra det beste råvarene fra Valdres kan by på. Helt Heimatt er stilrent og enkelt. Skal råvarene frem. Direkte over kjøkkenbenken til deg. Alt paret med vin i særklasse

6 retters meny kr 1100,- vinpakke kr 1100,-

10 meny kr 1500,- vinpakke kr 1500,-

 

Vinrommet

Forvent ny paring til maten hver helg. 10 viner serveres i løpet av en kveld på Heilt Heimatt. Øyvind og Erling har egne erfaringer med hva som passere, sammen med en god historie om vinenselse. Vi gir deg variasjoner av vinparinger gjennom året og vil annonsere det på nett, slik på du kan booke en kveld som matcher din vinpreferanse som hånd i hanske.

 

Gled deg.

 

DSC 3906

Sik røkt i fjellbjørk Eple, støls smør, gressløk

DSC 3902

Lam fra Skattebu gard. Kantarell, stikkelsbær