Om oss

STENGT

Heimatt Raavarer Sanking Vangivaldres

Erling og Øyvind Theodorsen vokste opp i bygda Skammestein, som ligger like ved Beitostølen. Som tenåringer flest hadde de ingen peiling på framtiden som skulle bringe dem tilbake til hjemtraktene. Fra Skammestein gikk de hver til sitt. Øyvind snuste seg frem til sin første kjøkkenjobb, mens Erling utdannet seg til snekker. Til tross for fasinasjon for ting i tre, interessen for brorens fag var stor nok til at Erling innimellom hjalp Øyvind på kjøkkenet. Tilslutt endte han opp på kjøkkenlinja, og derfra var ikke veien lang til jobbe som soussjef i Øyvinds kjøkken Seaside på Hamar.

Øyvind har nå 35 års erfaring fra restaurant og hotell, og har jobbet over hele Norge. Han har i disse årene hatt stor interesse for mat og øl, og har tidligere vært kjøkkensjef for Ægir Bryggeri. Erling har 25 års erfaring fra hotell og restaurant. Han har vunnet prisen som "Årets Villmarkskokk" i 2001 og 2002.
Han har også deltatt i finalen i NM i kokkekunst.

Brødrene Theodorsen er lidenskapelig opptatt av lokal mat fra Valdres. Sammen er de dynamitt, og denne interessen kan du oppleve på Restaurant Heimatt.

Beitostolen Heimatt Retaurant

4-rettes meny med lokale råvarer

Restaurant Heimatt serverer en utsøkt 4-retters meny, hvor lokale råvarer spiller hovedrollen. Vi legger ned mye tid og kjærlighet i det vi serverer, og kombinasjonen av mat og vin er vår spesialitet. Du er hjertelig velkommen!

Vis i kart