Restaurant Heimatt Meny
Rettene på menyen varierer fra det helt enkle til mer avansert kokkekunst med røtter i det norske kjøkkenet, men alt som serveres har tydelige innslag fra området rundt Beitostølen. Reinlav, krekling og sevje brukes i harmonisk samspill med rype, reinsdyr og geitost. Gjennom hele menyen oppstår nye smaker, der noen utfordrer og andre forener. De lokale produsentenes kjærlighet til det de produserer skal videreformidles på din tallerken.
Tanken bak vår meny er å alltid by deg på sesongens beste råvarer og gi deg nye smaksopplevelser hver gang du besøker oss. På Restaurant Heimatt spiller alltid maten en hovedrolle, perfekt tilberedt og servert sammen med spennende tilbehør.
Vi har fokus på lokale, bærekraftige råvarer. En nøye utvalgt vin- og ølmeny er med på å skape det perfekte samspillet mellom mat og drikke, og alt serveres til en svært fornuftig pris. Menyen endres kontinuerlig og ofte flere ganger i uken.
Allergener
1. Gluten, a, hvetemel, b, Teppe, c, Bygg, d, Havre, e, Spelt, f, Korasankveite, 2. Skaldyr, 3. Egget, 4. Fisk, 5. Peanøtter, 6. Soya, 7. Melk, 8. Nøtter, a, Mandlar, b, Hasselnøtter, c, Valnøtter d, Cashewnøtter, e, Pekannøtter, f, Pistasjnøtter, g, Paranøtter, h, Macadamiannøtter, 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Sulfitt, 13. Lupin, 14. Bløtdyr